Tervetuloa NVIDIAan. Sinun on uudelleenohjattu sijaintisi perusteella. Onko sijainti väärä? Valitse maa tästä..

0
Ostoskori

GEFORCE GTX 10 SARJA

MAAILMAN EDISTYNEIMMÄT PELAUSRATKAISUT

NVIDIA Pascal.

KVANTTIHYPPÄYS PELAAMISESSA

NVIDIA Pascal on maailman edistynein peligrafiikkasuoritinarkkitehtuuri, joka tarjoaa todella pelauksen muuttavan suorituskyvyn, innovatiivisia teknologioita ja upottavan seuraavan sukupolven VR:n. Näyttävän, kiehtovia näkyjä ja ääniä sisältävän pelauksen ansiosta se tarjoaa täysin uuden tavan pelata.

SUORITUSKYKY

Pascal-grafiikkakortit tarjoavat ylivoimaisen suorituskyvyn ja virtatehokkuuden. Siinä käytetään erittäin nopeaa FinFET:iä, ja se tukee DirectX™ 12 ‑ominaisuuksia nopeimpia, sulavimpia ja virtatehokkaimpia pelauskokemuksia varten. GeForce GTX 1080, Pascal GPU ‑lippulaiva, sisältää myös suuren kaistanleveyden GDDR5X-teknologioita uskomattomia pelauskokemuksia varten.

UUSIMMAT PELITEKNOLOGIAT

Pascal on suunniteltu täyttämään seuraavan sukupolven näyttöjen tarpeet, mukaan lukien VR, erittäin suuri tarkkuus ja useat monitorit. Se sisältää NVIDIA GameWorks™ ‑teknologioita erittäin sulavaa pelaamis- ja elokuvakokemuksia varten. Lisäksi siinä on mullistava 360 asteen kuvankaappaus.

VR-READY

Löydä seuraavan sukupolven VR-suorituskyky, pienin latenssi ja plug-and-play-yhteensopivuus johtavien lasien kanssa – NVIDIA VRWorks™ ‑teknologioiden ansiosta. VR-audion, ‑fysiikan ja ‑tunnon avulla voit kuulla ja tuntea jokaisen hetken.

VR Ready